Voorwaarden

   
Uw kat moet bij aan aanvang van het verblijf ingeënt zijn tegen kattenziekte en niesziekte.
Deze enting is verplicht!
De enting moet minimaal 14 dagen voor aanvang van het verblijf gegeven zijn en mag maximaal 11 maanden oud zijn.
Bij het brengen van de kat dient een geldig inentingsbewijs overlegd te worden, dwz een dierenpaspoort of inentingsboekje. (alleen een nota van de enting is niet voldoende!)
Bij het brengen van de kat wordt deze nagekeken. Indien dan een besmettelijke aandoening wordt geconstateerd, of de verdenking hiervan (schimmel, oormijt, etc.) zal de kat alsnog geweigerd worden.
 
Het is belangrijk dat uw kat vrij van vlooien komt. U kunt een gesloten verpakking met een vlooienbestrijdingsmiddel meenemen zodat deze bij aanvang van het verblijf toegediend kan worden. Evt kunt u de kat ook thuis behandelen een paar dagen voor aanvang van het verblijf.
Als dit niet het geval is of er worden vlooien geconstateerd bij uw kat dan zal deze alsnog worden behandeld met advantage. De kosten van deze behandeling zijn 8,00 euro.
Mochten er tijdens het verblijf wormen geconstateerd worden dan wordt uw kat behandeld met Milbemax. De kosten voor deze behandeling bedragen 10,00 euro.
 
Mocht uw kat medicijnen krijgen dan kunnen deze uiteraard doorgegeven worden. Zorg ervoor dat u voldoende medicijnen meegeeft voor de duur van het verblijf.
Bij ziekte van de kat wordt in principe de eigen dierenarts benaderd. Indien deze niet bereikbaar is dan wordt contact opgenomen met dierenartsenpraktijk Van duin tot dijk in Winkel.
De kosten van behandeling zijn voor rekening van de eigenaar + 25,00 euro voor het bezoek aan de dierenarts en dienen bij het ophalen van de kat te worden voldaan.
 
Er wordt met de meeste toewijding voor uw kat gezorgd maar wij zijn niet aansprakelijk voor verwonding, ziekte, diefstal of overlijden van uw kat.
 
Het is helaas niet mogelijk om niet gecastreerde katers ouder dan 6 maanden in pension te brengen. Dit om vechten en het afzetten van geurvlaggen te voorkomen.
 
Het pensiongeld voor de afgesproken periode dient bij aanvang van het verblijf van de kat in zijn geheel te worden voldaan. Pinnen is helaas niet mogelijk.
Mocht u het bedrag overmaken via de bank houd er dan rekening mee dat het bedrag bij het brengen van de kat op de rekening van het pension moet zijn bijgeschreven.
Er vindt geen restitutie plaats bij het eerder ophalen van de kat.
 
Verder hanteren wij de algemene voorwaarden  van de Dibevo.